delavnice za otroke z motnjo avtističnega spektra

V mesecu novembru in decembru, smo organizirali sklop treh delavnic za otroke z motnjo avtističnega spektra. Delavnice so bile prilagojene za osnovnošolske otroke na temo: SPOZNAVANJE ČUSTEV IN NJIHOV VPLIV NA NAŠE ŽIVLJENJE. Izvajalka delavnic je bila dipl. univ. psihologinja Katja Posnic.

Delavnice so se izvajale 3 krat po eno uro v skupinah po 4 otroke. Zaradi zahtevnosti dela z otroki z motnjo avtističnega spektra, večje skupine ni bilo mogoče oblikovati.  Sočasno so imeli starši otrok  možnost menjavanja izkušenj s področja avtizma in oblikovala se je tudi skupina staršev, ki so se v enakem terminu srečevali.  Starši udeležencev so bili z izvedbo zadovoljni in izrazili željo po večjem številu tovrstnih aktivnosti, saj smo na Koroškem na tem področju močno prikrajšani. Želimo, da bi podobne delavnice lahko izvedli tudi v letu 2017.

Informacije

Društvo Hiška, Janeče 1, 2390 Ravne na Koroškem

E-poštadrustvo.hiska@gmail.com

Več o društvu...

Pristopna izjava

Prenesite naslednjo datoteko, jo natisnite ter izpolnjeno vrnite k nam:

pristopna izjava drustvo hiska.doc

Spletni obrazec

Spoštovani,

zavedamo se, da je v današnjih dneh težko dobiti kakršnokoli pomoč. A ker verjamemo v solidarnost in sodelovanje, smo se kljub temu odločili, da vas prosimo za donatorska ali sponzorka sredstva.

prosnja drustva hiska.pdf