Brezplačni pravni nasveti

Člani društva smo ugotovili, da imate starši otrok s posebnimi potrebami včasih težave pri iskanju odgovorov, glede pravic otrok s posebnim potrebami. Ker naše društvo deluje v želji po pomoči otrokom, se zavedamo, da je še kako nujno ponuditi pomoč staršem, ki se v iskanju najboljše možne rešitve za svojega otroka dostikrat znajdejo v »slepi ulici«. Da bomo lažje videli luč na koncu tunela, smo se odločili, da članom društva nudimo brezplačno pravno svetovanje, ki se nanaša na problematiko pravic otrok s posebnimi potrebami. Na vaša vprašanja bo odgovarjala univ. dipl. pravnica Darinka Gologranc. Vprašanja lahko postavite na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Informacije

Društvo Hiška, Janeče 1, 2390 Ravne na Koroškem

E-poštadrustvo.hiska@gmail.com

Več o društvu...

Pristopna izjava

Prenesite naslednjo datoteko, jo natisnite ter izpolnjeno vrnite k nam:

pristopna izjava drustvo hiska.doc

Spletni obrazec

Spoštovani,

zavedamo se, da je v današnjih dneh težko dobiti kakršnokoli pomoč. A ker verjamemo v solidarnost in sodelovanje, smo se kljub temu odločili, da vas prosimo za donatorska ali sponzorka sredstva.

prosnja drustva hiska.pdf